Onze sponsors
hebben voor een groot gedeelte de kleding gesponsord van de club. Hiervoor uiteraard onze hartelijke dank.

Bakkerij Dick ten Broeke


De nostalgisch ogende winkel wordt vanuit de hypermoderne bakkerij achter de winkel bevoorraad met het heerlijkste brood, gebak en koeken.
Fameus zijn de worteltaart en diverse soorten brood.
De winkel is al om 6:00uur open. Bakker Dick heeft er dan al een halve werkdag opzitten en helpt 's ochtends vroeg nog even mee voordat hij van zijn verdiende slaap gaat genieten.
De winkel is al sinds mensenheugenis in het bezit van de familie ten Broeke.

Kreunen Kunststoffen bv


In 1925 startte grootvader Johan Kreunen een ambachtelijk bouwbedrijf aan de Zwiepseweg te Lochem. Vlak na de oorlog kwam zoon Jan en het bedrijf groeide uit tot een allround aannemersbedrijf. Vervolgens werd er begin jaren zeventig een timmerfabriek gesticht en is de onderneming verhuisd naar de Hanzeweg. In 1989 kreeg de huidige directeur Hans Kreunen de kans een kunststofverwerkend bedrijf over te nemen. Tot op de dag van vandaag vullen deze drie bedrijven elkaar goed aan, waarbij de knowhow van de verschillende disciplines nog steeds goed van pas komen bij het ontwikkelen van diverse producten.
Kreunen Kunststoffen is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van allerlei technische hoogwaardige kunststof producten ten behoeve van bouwgerelateerde bedrijven en de industrie. Met name producten voor de beton- en baksteenindustrie en de transportwereld.

Goossens Raceshops


Goossens Raceshops is met 4 fietsenzaken het hart van fietsend Gelderland.
Assortiment
Goossens Raceshops is gespecialiseerd in race-, atb- en trekkingfietsen. Maar ook stadsfietsen, fietsen met trapondersteuning (e-bikes) en kinderfietsen behoren tot ons assortiment. In onze winkels met een totale oppervlakte van 3.500 vierkante meters staat een uitgebreide collectie fietsen en accessoires.
Alle 4 winkels kunnen alle artikelen leveren die beschikbaar zijn in het assortiment van Goossens Raceshops. Niet alle artikelen zullen echter in alle winkels aanwezig zijn. Het is daarom ook aan te bevelen even te informeren alvorens u in de auto (of op de fiets) stapt. Dit kan teleurstellingen voorkomen.
Merken
Goossens Raceshops voert vele bekende merken, zoals Centurion, Cervelo, Cortina, Cube, Gazelle, Giant, Kuota, MultiCycle (MC), Pinarello, Ridley, Santos, Scott, Sparta, Storck, Tout Terrain, Trek, Van Nicholas en Wilier.
Kleding
Een uitgebreide kledingcollectie zorgt ervoor dat voor elke fietsdiscipline kleding beschikbaar is. Ook in onze kledingcollectie voeren wij de meest bekende merken,
zoals Assos, BBB, Castelli, Craft, Gore, Sportful, Ultima en Rogelli. Zo is er voor iedereen wel iets te vinden.
Tevens leveren wij clubkleding naar eigen ontwerp, informeer naar de mogelijkheden.
Fietsprojecten
Uiteraard is het mogelijk om bij ons een fiets aan te schaffen in het kader van een fietsplan. Goossens Raceshops en Goossens Tweewielers leveren fietsen uit voor TSR, NFP, BFN en rechtstreeks via uw werkgever. Informeer in onze winkels naar de mogelijkheden.

De BRUG Uitzendbureau

De BRUG personeel B.V. Uitzendbureau in Lochem voor al uw personeel in vele branches!
Wij zijn de BRUG tussen U en Uw personeel!!
Wij zijn een team dat in kan spelen op (tijdelijke) personeelsproblemen.
Zeker in deze tijd is het beter om flexibel te zijn met personeel.
Wij kunnen hierin een steentje bijdragen en bieden de oplossing aan in elke tak van werk.
Of dit nu werk in de bouw is of een administratieve baan of bijvoorbeeld in de transport.
Kortom we kunnen iedereen die wil werken of die mensen nodig heeft van dienst zijn!
Tevens zijn we een netwerk aan het opbouwen met andere bedrijven.
Hiermee ondersteunen we elkaar over en weer om zo iedereen op een goede manier te voorzien van werk en/of personeel.
Wij zijn altijd ook op zoek naar mensen die de handen uit de mouwen willen steken en weten van aanpakken en die ook zeker hun verantwoordelijkheden durven te nemen. Dit mag een jong iemand zijn maar ook zeker een 50+er, van iemand die werk zoekt of een bedrijf die even zonder opdrachten zit.
Wilt u graag een vacature bij ons plaatsen, dit kan door telefonisch contact met ons op te nemen of een e-mail te sturen.
Uiteraard gaan we dan een persoonlijk gesprek met u aan waarin u uw wensen kan uitleggen.
We streven erna om korte lijnen te houden en zoveel mogelijk 1 aanspreekpunt.
Dit in combinatie met gemotiveerde medewerkers moet onze kracht zijn.
Op deze manier hopen we iedereen tevreden te houden wat voor ons speerpunt nummer 1 is!
De BRUG uw adres voor dienstverlening, tijdelijk personeel en bemiddeling van ZZP-ers in midden, noord en zuid!

Qube Accountants


Qube Accountants is een kantoor waar u alle diensten onder één dak vindt: het boeken van administraties, het samenstellen van de jaarrekening, het verzorgen van de salarisadministratie, het verzorgen van de aangiften vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting en we beantwoorden natuurlijk ook al uw overige vragen. Het voordeel is dat Qube een klein kantoor is. De lijnen zijn kort en u spreekt altijd rechtstreeks met de accountant of adviseur.
Bij Qube Accountants is dienstverlening een continu proces. We hebben regelmatig contact met u zodat we op de hoogte zijn en blijven van uw activiteiten en de ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Op die manier kunnen we u tijdig van nuttige adviezen voorzien. Zo kunnen we bijvoorbeeld aan de hand van tussentijdse financiële rapportages bespreken of u nog op de juiste koers ligt om uw doelstellingen te realiseren.
De jaarrekening is de financiële verantwoording van uw bedrijf. Een belangrijke bron van informatie voor u, maar ook voor bijvoorbeeld de fiscus of uw bank. De cijfers vertellen het verhaal van uw organisatie. Maar de jaarrekening niet meer is dan een momentopname. Wij zijn het gehele jaar betrokken bij u en uw onderneming. We ondersteunen u bij administratieve processen en adviseren u bij het nemen van belangrijke beslissingen. De jaarrekening is wel een jaarlijks terugkerend moment waarop wij met u terugkijken naar het afgelopen boekjaar en vooruitkijken naar de toekomst. Wij geven u inzicht in de cijfers en wat deze betekenen voor uw toekomstplannen.
Wilt u weten welke voordelen het samenwerken met Qube accountants u oplevert, neem dan gerust contact met ons op.
Qube Accountants
Marino Marlisa RA
0314 – 200 042


Autour


Hessenstraat 30
7271 ED Borculo
tel. 06-83174686
Autour geeft advies en draagt bij aan conceptontwikkeling bij complexe internationale afvalvraagstukken.


Zalencentrum Bousema


Een café-restaurant, party- en bowlingcentrum gelegen aan de voet van de Paaschberg. Bij ons kunt u terecht voor een gezellige avond in het café of een lekker hapje eten in ons restaurant.
Heeft u iets te vieren? Een jubileum, een bruiloft, een verjaardag of personeelsfeest, dan biedt onze moderne feestzaal uitkomst. De mogelijkheden van deze ruimte zijn eindeloos.
Wie van midgetgolf of bowlen houdt, komt bij ons zeker aan z’n trekken. We beschikken over 18 indoor midgetgolfbanen die ruim zijn opgezet en meer dan voldoende uitdaging bieden.
De bowlingliefhebber kan terecht in onze kelder. Een uurtje bowlen op één van onze vier bowlingbanen is een belevenis voor jong en oud. Er zijn zitjes gecreëerd aan de zijkanten van de bowlingbaan waar u kunt genieten van een hapje en drankje en (op afspraak) na afloop gezellig kunt barbecueën, steengrillen, gourmetten of gebruik kunt maken van één van onze buffetten.


Makelaars Makkinga, De Haan en Schippers


De woningmarkt bedienen van starterswoning tot landgoed, met een makelaarsteam vol jeugdig elan en jarenlange ervaring. Duidelijke meerwaarde bieden met gedreven vakmensen die de regionale markt als geen ander kennen. Een deskundige partner zijn waarop u kunt bouwen en vertrouwen. Daar staan we voor.
Bert Makkinga, Jenne de Haan en Marcel Schippers, alle drie NVM-makelaars en beëdigde makelaar-taxateurs, stellen alles in het werk om uw verkoop en aankoop tot een succes te maken. Samen hebben we ruim 65 jaar praktijkervaring in de makelaardij. Dat telt meer dan ooit in een markt die betere tijden heeft gekend.
Onze aanpak gaat uit van persoonlijke aandacht en echte betrokkenheid bij uw belangen. Een huis kopen of verkopen is een belangrijke beslissing die de meeste mensen maar een paar keer in hun leven nemen. De kwaliteit van uw makelaar is daarom van groot belang. Wij merken dat onze benadering aanslaat en dat ons uitgebreide netwerk vruchten afwerpt voor iedereen.
Op de huidige woningmarkt is een goede adviseur onmisbaar, niet alleen bij verkoop, maar zeker ook bij aankoop. Wij zoeken in onze dienstverlening voortdurend naar vernieuwing die u echte voordelen oplevert. Bij elke verbetering houden we vast aan de vertrouwde dingen die ertoe doen: doelgerichtheid, marktkennis en aandacht voor alle details. Want het gaat om het resultaat.