Trainingen Jeugd
Algemeen
Bij onze vereniging De Paaschberg zijn we van mening dat de jeugd de toekomst heeft en dat de jeugd zorgt voor continuïteit binnen de club. We zijn er daarom trots op dat we in april 2015 zijn gestart met een jeugdafdeling.
Onze doelstelling is dat de jeugd (vanaf 6 jaar) op een plezierige manier kennis te laten maken met de wielersport.  We richten ons in eerste instantie op coördinatie, techniek, vetrouwen, doorzettingsvermogen en plezier.

Lidmaatschap
Het lidmaatschap bedraagt € 55,= per kalender jaar. Je bent dan verzekerd (
https://www.ntfu.nl/producten/verzekeringen/fietsverzekering.aspx). Daarnaast ontvang je een fikse korting op de aanschaf van je eerste setje clubkleding. Welkom!
Zie ook
Informatie en kleding.

Coördinatie
Johan Meijer
Trainen
We zijn in de gelukkige omstandigheid dat we bij de ijsbaan in Lochem (Elzelaan) een prachtige mountainbike baan hebben met heel veel mogelijkheden.  Alle trainingen starten bij de IJsbaan. Dit wil niet zeggen dat we ons beperken tot de baan. Ook zullen we geregeld een keer gaan trainen in de omgeving.
De trainingen vinden  plaats op woensdagmiddag 15.00 uur. De trainingen worden gegeven door ervaren mountainbikers.
Een keer meetrainen
Wil je een keer meetrainen, dat kan. Meld je dan aan op
onze site of via jeugdmtbclinic@gmail.com en je traint geheel vrijblijvend een maand lang kosteloos mee. We maken je dan geheel vrijblijvend aspirant lid zodat je ook verzekerd bent bij de NTFU (zie de link onder Lidmaatschap.